Helsebasen.dk - Gå til forsiden

Nyt fra Helsebasserne

Tilbud, uundværlig viden, opskrifter, tips og ideer direkte i din indbakke

Kurven er tom
SE INDKØBSKURV
(Login)

Vælg en varegruppe

Nye varer

VegOmega-3, 60 kapsler, Biosym
Læs mere her
197,10 DKK
Du sparer 10,00% Førpris: 219,00 DKK

American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBMaestroVisaVisa Electron

Persondata

Ingen personlige oplysninger der registreres på HelseBasen.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HelseBasen.dk

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Hvis du har oprettet dig som kunde med log-in hos HelseBasen, kan du logge dig ind og se status på dine ordrer. Selve "ordrebekræftelsen" (købsaftalen) lagres med andre ord på en måde, så dette er muligt.

HelseBasen.dk registrerer den IP-adresse hvorfra et evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos HelseBasen.dk, således at man løbende modtager nyhedsbreve med nyheder og anden information fra HelseBasen.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jf. persondataloven oplyser vi på evt. myndigheds forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.
HelseBasen.dk - Amaliegade 36 - 1256 København K - Telefon 86517202 - E-mail info@helsebasen.dk